Vi er klar med

forplejning 70 km ude 

på ruten i Danmarks

bedste motionscykelløb

for kvinder:

Tour de Femme

Tour de Femme

 

 Vi kan ikke holde snitterne fra dig...
 
Derfor er vi fast inventar, som sponsor og depotbestyrer, i Danmarks bedste motionscykelløb for kvinder i folkesundhedens tjeneste.

 

Tour de Femme køres årligt sidste søndag i Aarhus festuge og er uden sidestykke landets mest eksklusive motionsevent for kvinder.

 

Når kvinderne kommer i depot, holder vi deres cykler, mens vi trakterer dem med mundgodt og lader dem slå fødderne op... sådan gør vi i hvert fald på vores depot ved ca. 70 km ude på den 103 km lange rute.

 

Det er blevet lidt af et tilløbsstykke at servere hindbærsnitter i Touren og mange ser frem til at få en snitte på vores depot på kajen til Hou Havn. Ja, din snitte kommer naturligvis med havudsigt og det er os, der sponserer den søde oplevelse under parolen “Vi kan ikke holde snitterne fra dig”.


 
Tour de Femme har landets smukkeste rute, flere depoter end noget andet løb, suveræn forplejning med + 90 % økologi, kørende værksteder, cyklende vandkaniner, gratis morgenmad, lodtrækningspræmier i en grad, så flere end hver 8. deltager får en ting med hjem og meget, meget mere.


 
Løbet er tilrettelagt så alle, på helt almindelige cykler, kan gennemføre distancen.


 
Tour de Femme køres næste gang søndag den 9. september 2018.

 

Start/mål: Mindeparken i Aarhus.

 

 Læs mere om løbet og tilmeld dig på: www.tourdefemme.dk


Vi kan meget mere end blot

at fortælle halvdårlige revisor jokes


Er du også serious?


Tilmeld dig nyt fra Revision 2 A/S, så får du nyhederne direkte i din mailboks.